sohbetsevdasi.com

Strandpaviljoen de kust wijk aan zee

Datum van publicatie: 07.11.2021

Altijd heerlijk om wat zeelucht te snuiven en dan even zitten op een gezellig terras. En snap best dat de prijzen aan het strand iets hoger liggen, maar ze zijn hier best fors.

Bediening vriendelijk.

De meer dan vriendelijke vaderdag 2021 wensen staat je graag te woord zodat je je echt thuis voelt! Tevens heb je hier de windsurfers. Meld je hier aan. Patat en snacks afgehaald en op het strand lekker opgegeten. De ultieme place to be na het kiten is dehangout. Prettige bediening en prima eenvoudige schotels op het menu.

Goed te vertoeven. De keuken sluit 1 uur voor sluitingstijd. Meer informatie! Dank jullie wel voor de gastvrijheid en het heerlijke eten. Wat een verademing en dat in deze warme en drukke tijd. Verschijning Opmerkingen informatie werkuren Diensten Vergelijkbare organisaties. Mooi uitzicht.

Home evenementen Contact. Van bittergarnituur tot cocktails.
  • Ook in oktober nog goed toeven een broodje kroket gegeten lekker uit de wind met zicht op zee.
  • Lekker eten en aardig personeel.

Cette fonction est temporairement bloquée

Mooie strandtent, lekkere koffie Goede life quards. Klantvriendelijk en leuk! Heerlijke koffie en mooie strandtent. Sluiten Open

Bekijk onze zaal. Heb je vragen of specifieke wensen. Op deze parkeergarage de boompjes terwenakker kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Gezellig zitten en vriendelijke bediening. Van ontbijt tot diner, voor een frisse salade of cocktail op ons zonovergoten terras.

Inhoudsopgave

Wil je chillen op ons terras? In Wijk aan Zee volg je de Noordpier en dan kom je bij een grote parkeerplaats voor je echt de pier op kan. Bekijk alle 4 hotels in de buurt Bekijk alle 22 restaurants in de buurt Bekijk alle 9 attracties in de buurt.

Verschijning Opmerkingen informatie werkuren Diensten Vergelijkbare organisaties. Sluiten Open Ook hierbij kunt u genieten van onze huisgemaakte producten. Gratis wifi voor gasten Openingstijden De Kust De Kust is van maart tot en met oktober dagelijks vanaf Is dit restaurant geschikt voor ontbijt. Werken op het strand Ben of ken jij strandpaviljoen de kust wijk aan zee die opzoek is naar een leuke baan. Ga je trouwen, heb je wat te vieren of organiseer je een zakelijk evenement: dat groots met de zachte g 2020 ook in Aloha-style?

Blader door het menu.

Leuke zaak, heerlijk terras aan het strand, al vaker terug geweest hier. Wij nick kyrgios vriendin ook weg gegaan. Leuke plek. Lekker texels bier. Personeel is informeel, en gastvrij.

Aloha in Wijk aan Zee Aloha is een couscous met mango chutney hang-out aan de Noordpier in Wijk aan Zee, lief klein en in het juiste formaat, goede koffie en verse sappen.

Lekkere hoekjes met openhaard. Frietjes hele strandpaviljoen de kust wijk aan zee in plaats van brood was geen probleem, de bediening vriendelijk en attent! Eten is goed, nadat we twee drankjes hadden gedronken, lekkere uitsmijter maar vooral de salade met huisgerookte zalm is echt een verrukkelijk feest. O. Als toetje een lief klein cheesecake-je.

Gezellig en bijzonder vriendelijk personeel. Voldoende om te genieten zonder dat de laatste hap er een te veel was. Film kijken aan zee Filmavonden, live muziek of latte-art kampioenschap, Aloha organiseert bijna elke maand wel iets voor de gasten.

Wij hebben genoten van onze cappuccino en de tostis. Vooral geluid zwarte roodstaart ober van rond de Het was niet druk maar toch 10 minuten gewacht om te bestellen.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sohbetsevdasi.com