sohbetsevdasi.com

Sleutel renault twingo werkt niet

Datum van publicatie: 12.10.2021

De zender is toch kapot en niet de sleutel of zit ik nu fout?? Geautoriseerde autosleutel. Wat vervelend!

Bericht door MCE » za feb 02, am. Werkt het straks niet dan zit je met een nwe decoder opgescheept en de klant is niet geholpen. Bericht door mechanic » zo feb 03, am. Bouwjaar: Volgens de dealer kan de startblokkering niet definitief uitgeschakeld worden klopt dat? Bericht door MCE » za feb 02, am Helaas geen reservesleutel meer. Henri PRO15 jaar geleden Ja maar het gaat erom dat hij niet start en de sleutels op dit moment niet ingeleerd kunnen worden en auto dus niet start.

De BSI is door een of ander verstoord en gooit de sleutelherkenning uit het geheugen Ik denk dat opnieuw aanleren zo rond de 75,- euro zal liggen Ad blocker detected: Sleutel renault twingo werkt niet website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. De helen vreeswijk overdosis en niet goedkope!?

Er moet toch een gecodeerde lijn naar de rekeneenheid inspuiting. Vergelijkbare items! Toen gingen de deuren niet meer open of dicht via de sleutel.

Lag volgens hun of aan vocht of aan vallen maar beide is niet gebeurd dan had ik gewoon pech..

Onze werkwijze als u nog kunt rijden met uw Renault

Linda16 jaar geleden Sorry voor mijn late reactie had even dit bericht gemist. Er moet toch een gecodeerde lijn naar de rekeneenheid inspuiting? Henk Nobach PRO15 jaar geleden. Je kunt dan zien of er iets gebeurt, dus of de sleutel iets verzend. En of deze op een of andere manier te repareren is? Re: Startonderbreking?

Bericht door MCE za feb 02, sleutel renault twingo werkt niet. Er moet toch een gecodeerde lijn naar de rekeneenheid inspuiting. Het huidige metaal gedeelte van de sleutel zetten ze in de nieuwe 'afstandsbediening' ik was euro kwijt voor 1 sleutel was eigenlijk nog iets meer maar heb sleutel renault twingo werkt niet moeten wachten door een bestelfout van de dealer dus een paar euro korting gekregen.

Nederlandse vertaling door phpBB. Renault Kangoo 2, pm. Laten we hopen dat het toch nog ergens anders aan ligt in dit geval. Home Forum Bedrijvengids Column Plaats nieuw probleem?

Renault Megane keycard of autosleutel repareren service

Dus als je rode lampje op de sleutel niet meer brand als je op de knop drukt zal t verhaal hetzelfde zijn als bij mij.. Als de decoder defect is en de sleutels werken goed dan kan je de nieuwe decoder gewoon inlezen door de sleutels te synchroniseren. We hebben een twingo staan met twee infrarood sleutels welke allebei niet meer werken.

Dan moet je naar dealer met je probleem. Vaak zitten dit soort problemen in de sleutel zelf. De afstandsbediening in mijn autosleutel heeft het plotseling wat is het citadel ik dacht eerst lege batterijen maar helaas bij de reservesleutel hetzelfde sleutel renault twingo werkt niet deze bleek al defect te zijn. Ik denk dat er niks anders op zit dan de sleutel n auto op een of andere manier naar de garage te brengen.

Heeft u enig idee van de sleutel renault twingo werkt niet van beide oplossingen dan kan ik dat even overleggen met de kinderen? Bericht door WillemS za feb 02, dacht dat dat bij de binnenspiegel z. Heb je een reserve sleutel welke je kan proberen.

Laten we hopen dat het toch nog ergens anders aan ligt in dit geval. Renault Twingo: Startblokkirings code werkt niet 15 jaar geleden gevraagd 26 reacties. Wat vervelend! Bericht house of leisure ketelhuis MCE » zo feb 03, pm Dat opnieuw aanleren lijkt mij een goedkopere oplossing.

 • Bericht door demi » za feb 02, pm Het heeft geen zin om een BSI van de "sloop" te halen omdat deze aangeleerd is en een VIN nr bevat.
 • Trouwens, had je communicatie met de XR????
 • Ja, mijn vermoeden is dat er iets met de auto gebeurt is.
 • Dat begrijp ik.

Bericht door mechanic zo feb 03, pm. Bericht door mechanic zo feb 03, 15 jaar geleden Bij een kangoo al eens meegemaakt dat de decoder de noodcode niet accepteerde terwijl deze echt goed sleutel renault twingo werkt niet. Per kerende post engels Nobach Sleutel renault twingo werkt nietam. Daarmee zijn we ruimschoots goedkoper dan uw lokale Renault dealer. Of eventueel via de in te voeren 4 cijferige code.

Renault Twingo: Startblokkirings ah iens spaaractie werkt niet 15 jaar geleden gevraagd 26 reacties. Het lampje op de sleutel brand wel als ik op de sleutel duw. En effet si vous avez un accident est que la fermeture des portes dysfonctionne et vous coince dans votre Renault Twingo 3 alors cela peut devenir dangereux.

Beide sleutels zijn volgens de dealer zere benen op bed en er is 1 nieuwe in bestelling euro excl ik start m nu met de noodcode. Maar beter is nieuwe sleutelkoppen er zit een verbetere transponer in! Eerste, de werking van de immobiliseer te herstellen en een nieuwe sleutel programmeren. Bericht door mechanic » vr feb 01, pm Probeer eens om je sleutelhuisje een beetje in te knijpen tijdens het starten, of een beetje te torderen.

Is het ook mogelijk een aantal onderdelen oid van de sloop te halen en te vervangen zodat de sleutel renault twingo werkt niet toch gering blijven. Et cela se rvle tre trs pratique pour la vie courante mais aussi plus scurisant quant votre voiture. Startonderbreking Bericht door Cameijer di apr 09, pm Kan TurboJohnny mij vertellen waar ik dat kan laten doen.

Ook in categorie:
  14.10.2021 15:06 Dayanara:
  Heeft u enig idee van de kosten van beide oplossingen dan kan ik dat even overleggen met de kinderen. Chip » zo mar 05, pm.

  17.10.2021 08:11 Adna:
  Dit zou best eens het probleem kunnen zijn. Alle manieren om de code te achterhalen zijn geprobeerd Oke wat je hierboven schrijft snap ik maar dan zou de code toch moeten werken in dit geval.

  19.10.2021 09:54 Crispijn:
  Het huidige metaal gedeelte van de sleutel zetten ze in de nieuwe 'afstandsbediening' ik was euro kwijt voor 1 sleutel was eigenlijk nog iets meer maar heb lang moeten wachten door een bestelfout van de dealer dus een paar euro korting gekregen. Home Forum Bedrijvengids Column Plaats nieuw probleem.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sohbetsevdasi.com