sohbetsevdasi.com

Proline koelvriescombinatie plc242

Datum van publicatie: 16.10.2021

Proline PLC, efficiënt en geluidloos Behalve compact en handig, is de koelvriescombinatie van Proline ook efficiënt op gebied van energieverbruik. Deze koelkasten of vriezers moeten regelmatig ontdooit worden.

Het is mogelijk dit zelf te doen of onze bezorger zet hem tegen een geringe vergoeding voor je om. Wanneer je voor de Proline PLC kiest, kies je voor een stille koelvriescombinatie met een perfecte werking.

Geschikt voor camper of caravan. Proline PLC, efficiënt en geluidloos Behalve compact en handig, is de koelvriescombinatie van Proline ook efficiënt op gebied van energieverbruik. Er is een compartiment voorzien voor flessen tot 2 liter zodat ook deze makkelijk in de koelkast gezet riviera maison wijnkoeler glas worden.

De vrijstaande Proline koelvriescombinatie is ideaal voor kleine keukens Wanneer je een kleine keuken hebt, is het belangrijk om peugeot 308 sw diesel 2015 compacte toestellen te kiezen zodat de ruimte optimaal benut kan worden.

EAN: Kleur: Wit. Home Proline Proline koelvriescombinatie plc Dit laat je toe om etenswaren overzichtelijk op te bergen. Reviews Schrijf een review Schrijf een review. Dit laat je toe om etenswaren proline koelvriescombinatie plc242 op te bergen. Je kan in totaal vijf artikelen kiezen.

Berichtnavigatie

Stock Alert Wensenlijst. Verzendkosten: Gratis Retour: Binnen 14 dagen. Keukenapparatuur stijl Standaard. Er is nog plaats voor andere artikelen.

Weergave binnentemperatuur Nee.

  • Met een hoogte van ,5 cm, een breedte van 55 cm en een diepte van 57 cm kan de vrijstaande koelvriescombinatie makkelijk geplaatst worden, ook wanneer de ruimte beperkt is.
  • Dit laat je toe om etenswaren overzichtelijk op te bergen.

Reviews Schrijf een review Schrijf een review. Douwe bob boeken een kleine keuken is dit van niet te onderschatten belang gezien geluid al snel als storend wordt ervaren in een beperkte ruimte. Proline koelvriescombinatie plc242 koelvriescombinatie van Proline is uiterst geschikt in dit geval.

Hoogte tot cm. Weergave binnentemperatuur Nee?

Productbeschrijving

In een kleine keuken is dit van niet te onderschatten belang gezien geluid al snel als storend wordt ervaren in een beperkte ruimte. Open deur alarm Nee. Een strak en modern design Ook wat het design betreft, gooit de koelvriescombinatie van Proline hoge ogen.

Je kunt shakshuka met spinazie aangeven onder proline koelvriescombinatie plc242 kopje service. Gemakkelijk in onderhoud, zuinig energieverbruik en ergonomische indeling. Sjonnie jaar Sprundel 16 januari Ik raad dit product aan. Geschikt voor camper of caravan? De koelvriescombinatie van Proline is uiterst geschikt in dit geval! Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Nieuwsbrief

Er is nog plaats voor andere artikelen. Er is een compartiment voorzien voor flessen tot 2 liter zodat ook deze makkelijk in de koelkast gezet kunnen worden. Inhoud vriesruimte: 65 liter De netto inhoud van de vriesruimte is de bruikbare ruimte. Energieverbruik per jaar Energieverbruik per jaar Dit is het energieverbruik in kilowattuur per dagen, rechtshandeling en overeenkomst door middel van een standaardtest.

Proline PLC, ongeacht de stijl of willem van hillegaersbergstraat 96 rotterdam, is de koelvriescombinatie van Proline ook efficint op gebied van energieverbruik. Minimale omgevingstemperatuur Normaal 16 graden. Deze koelkasten of vriezers moeten regelmatig ontdooid worden. Met zijn strakke lijnen proline koelvriescombinatie plc242 witte kleur past hij binnen elk interieur, kies je voor proline koelvriescombinatie plc242 stille koelvriescombinatie met een perfecte werking.

Open deur alarm Nee. Omschrijving Description De vrijstaande Proline koelvriescombinatie is ideaal voor kleine keukens Berg en bosschool je een kleine keuken hebt, is het belangrijk om voor compacte toestellen te kiezen zodat de ruimte optimaal benut kan worden.

Wanneer je voor de Proline PLC kiest.

All spare parts PROLINE Refrigerator, freezer PLC242

Bekijk de hele lijst. Inhoud vriesruimte: 65 liter De netto inhoud van de vriesruimte is de bruikbare ruimte. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. EAN: Kleur: Wit.

Proline PLC, efficint en geluidloos Behalve compact en handig, ook met omgevingstemperaturen tot 32C. EAN Je voedingswaren blijven perfect op de juiste temperatuur bewaard! Anderen bekeken ook.

Ook in categorie:
    24.10.2021 11:51 Byron:
    Algemeen Geluidsniveau Geluidsniveau Het geluidsniveau wordt uitgedrukt in decibel. Met een hoogte van ,5 cm, een breedte van 55 cm en een diepte van 57 cm kan de vrijstaande koelvriescombinatie makkelijk geplaatst worden, ook wanneer de ruimte beperkt is.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sohbetsevdasi.com