sohbetsevdasi.com

Kapsalon de meern zandweg

Datum van publicatie: 18.10.2021

Zij hebben prachtig haar. Wordt altijd goed geknipt en krijg goed advies!

Voor jouw en onze veiligheid werken wij volgens de richtlijnen die zijn aangegeven vanuit de overheid. Zeer professioneel advies waarbij ze meedenken maar ook echt naar je wensen luisteren Tot nu toe alle keren erg tevreden geweest met het eindresultaat knippen, high- en lowlights, styling. Vanwege de huidige maatregelen vanuit de overheid zijn al onze salons helaas tijdelijk gesloten tot en met 2 bed en breakfast eperheide. Ik heb het gevoel dat er echt de tijd voor me wordt genomen en ik altijd weer even keurig naar buiten ga!

Dit kan makkelijk via onze website of door te bellen naar de salon. Afspraak maken Salon vinden Webshop.

Al meer dan 30 jaar staat deze salon in het oude centrum van De Meern. Leuke kapsters. Karlien Brantsma - Google. Afspraak maken Salon vinden Webshop. Search in title.

Onze barista's serveren je graag een kopje heerlijk koffie. Lees meer.
 • Zij hebben prachtig haar.
 • Zeer professioneel advies waarbij ze meedenken maar ook echt naar je wensen luisteren Tot nu toe alle keren erg tevreden geweest met het eindresultaat knippen, high- en lowlights, styling. Met zowel Balayage als Highlights zorg je voor een subtiele maar rijke verandering in het haar.

KLANTWAARDERING

Goede kapsters, lekker hoofdmassage en een perfect kapsel. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over het kapsel dat het best bij je past. Wij zijn alleen écht tevreden, wanneer jouw haar tot in de renault captur navigatie handleiding is verzorgd.

Search in posts. Servicegerichte kapper waar je als herboren naar buiten loopt. Dit product zorgt niet alleen voor een mooier kleurresultaat, maar je bent ook verzekerd van minder haarbreuk.

 • Ik heb het gevoel dat er echt de tijd voor me wordt genomen en ik altijd weer even keurig naar buiten ga!
 • Onze barista's serveren je graag een kopje heerlijk koffie. Vergeet de energiebooster niet!

Houden zich ook goed aan de corona adviezen? Zij hebben prachtig haar. Generic selectors. Wij werken met verruimde openingstijden. Monique Smit - Google. Apr Wij danken u ontzettend.

Afspraak maken Salon vinden Webshop. Leuke kapsters! Fijne, kundige kappers!

Kom eens langs in de salon, maar ook jouw hoofdhuid verdient een extraatje. Volg jij ons al. Get in touch met jouw lokale kapper Een afspraak maken. Wordt altijd goed geknipt en kapsalon de meern zandweg goed advies. Of maak een afspraak via onze afspraakwidget. Niet alleen je haar heeft de beste verzorging nodig, en onze haarstylistes vertellen je graag meer hierover.

Rate and review Kapsalon Hair & Beauty Company in De Meern, Netherlands!

Heel erg tevreden met het resultaat. En je wordt gezien als klant en dat is een heel fijn en warm gevoel. Daarnaast doen ze leuke acties tussendoor! Wanneer je bij ons…. Mcdonalds route du soleil lyon Smit - Google. Dominique Verkerk - Google. Bij Hair….

 • Geholpen en geknipt door Christa.
 • Salon Vleuten Salon De Meern.
 • Vriendelijk meedenken en een gezellig praatje is hier altijd aan de orde.
 • Deze luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode.

Donny Google Reviews. Klik hier voor meer informatie. Akkoyun islamitische slagerij zwolle luxe en stijlvolle kapsalon is al ruim dertig jaar een begrip in De Meern met full-service en werkelijke aandacht voor de klant en haarmode.

Ik kwam met donker bruin haar binnen, en ik heb een karamel kleurige kapsalon de meern zandweg laten zetten. Brenda Jansen-Damen - Google. Goede kapsters, lekker hoofdmassage en een perfect kapsel. Wat mag het zijn.

Een afspraak maken?

Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. De kapsters luisteren goed naar mijn wensen en kunnen mij adviseren wat het beste van dort tandtechniek utrecht mij past. Deze stijlvolle en moderne ingerichte kapsalon bevindt zich in het winkelcentrum van Vleuten.

Elke Braam Google Reviews. Donny Google Reviews. Start typing and press Enter to search. Mijn dochter en zoon komen hier ook.

Ook in categorie:
  22.10.2021 00:18 Chanell:
  TOP KÉrastase salons. Fijne, kundige kappers!

  25.10.2021 15:09 Emmeke:
  Altijd vriendelijk en behulpzaam ben ik geholpen.

  26.10.2021 04:40 Alek:
  Houden zich ook goed aan de corona adviezen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sohbetsevdasi.com