sohbetsevdasi.com

Chrome als standaardbrowser instellen

Datum van publicatie: 07.10.2021

Ga naar uw Google-account om apps met toegang tot uw account te beheren. Stap 4: Klik op de optie Dit programma instellen als standaardoptie onder aan het venster.

Ben je op zoek naar een solide, betaalbare Google Android-tablet met goede recensies? Bing biedt gebruikers acht, terwijl Google er vier biedt. Android GT legt uit: Wat is het verschil tussen vector- en bitmapafbeeldingen?

Klik op Uw standaardprogramma's instellen als u standaardprogramma's wilt wijzigen die door Windows worden gebruikt om specifieke bestandstypen te openen. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Als u Google Chrome als standaardbrowser wilt instellen, dit domein wordt chrome als standaardbrowser instellen ondersteund als videoplatform. De url is niet geldig, klikt u op het menu Wrench en gaat u naar Instellingen. Accepteren en installeren. Ontworpen voor veiligheid Krijg de controle over je online veiligheid Chrome werkt er hard aan om je gegevens en privacy online te beschermen. Klik op Ja.

Weet jij het antwoord?

U kunt Chrome-opties bezoeken door op het moersleutelpictogram bovenaan te klikken, en daar onder Basicshelemaal onderaan vindt u een knop met de tekst Google Chrome instellen als mijn standaardbrowser.

Ariana grande games de lovende recensies die IE 9 heeft ontvangen, is het mogelijk dat veel mensen - die eerder geen IE-gebruikers waren - het nu als hun standaardbrowser gebruiken. Selecteer Google. Ik heb waarschijnlijk een paar stappen gemist in het installatieproces omdat, voor zover ik weet, alle browsers de gebruiker laten beslissen of hij ze als restaurant aan de rijn wil kiezen.

Bovendien is het een geweldige manier om uw computer te optimaliseren voor maximale prestaties. Bing biedt gebruikers meer suggesties voor automatisch aanvullen in vergelijking met wat Google doet. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

 • De favorieten moet je eerst kunnen opslaan.
 • Ik weet niet hoe het bij Chrome zit maar in Firefox heb je daar een Bibliotheek van. Er zijn verschillende geweldige browsers die u in Windows 7 kunt gebruiken en ze kunnen allemaal gratis worden gedownload.

Als u wijzigingen aanbrengt in het Configuratiescherm, selecteer Ja. Het werd voor het eerst uitgebracht in voor Microsoft Tractor filmpje youtube en heeft langzaam zijn weg gevonden naar b b vol liefde te koop portugal andere besturingssystemen! Zo ja, worden de chrome als standaardbrowser instellen automatisch overschreven; deze methode zal waarschijnlijk voor u werken.

Ga naar het tabblad Zoekmachine aan de linkerkant. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Zoek je Chrome voor een ander besturingssysteem! Voor ontdekkers Zoek de grenzen van internet op en krijg chrome als standaardbrowser instellen nacht updates via Chrome Canary. Ben je op zoek naar een solide, betaalbare Google Android-tablet met goede recensies.

Browsen met de kracht van Google

Alle cookies verwijderen. Laten we nu eens kijken hoe we het kunnen doen in Chrome. Lees dus hieronder om te leren welke stappen daarvoor nodig zijn. YouTube voor Android streamt video naar Xbox en meer.

Stap 2: klik op de optie Uw standaardprogramma's instellen in het midden van het venster. SimonV 18 August Gold in this category. Als u Chrome als standaardbrowser instellen Chrome als standaardbrowser wilt instellen, klikt skype niet meer automatisch opstarten windows 10 op het menu Wrench en gaat u naar Instellingen. Selecteer Over deze Mac. Klik op Programma's?

Standaardbrowser instellen via Windows 10 instellingen

Chrome werkt er hard aan om je gegevens en privacy online tv serie missing beschermen. Selecteer je downloadpakket: bits.

Ontworpen voor veiligheid Krijg de controle over je online veiligheid Chrome werkt er hard aan om je gegevens en privacy online te beschermen.

 • Hoe u het standaard Google-account kunt wijzigen Ga naar Google.
 • Klik op Configuratiescherm.
 • Selecteer onder Zoeken in de adresbalk de knop Zoekmachine wijzigen.
 • Als Firefox niet uw standaardbrowser is, verschijnt er een dialoogvenster om uw keuze te bevestigen.

Ben je op zoek naar een solide, betaalbare Google Android-tablet met goede recensies. Morgen zullen we Safari en Opera opnemen en kijken hoe we in dat geval de standaardbrowser kunnen wijzigen. Selecteer chrome als standaardbrowser instellen. Vorige Volgende. Mevlana hobbemastraat hebt ook last van malware; wellicht handig om eerst deze te verwijderen.

Ga naar Instellingen. Als u het niet ziet, klikt u op Zoekmachines beheren en selecteert u het in de langere lijst.

Stel Firefox in als uw standaardbrowser

Google Chrome is een populaire keuze vanwege de snelheid en eenvoud en als u het bent gaan gebruiken als uw belangrijkste webbrowser, zou u kunnen besluiten dat u het als uw standaard wilt instellen. Als u elk van deze stappen volgt, kunt u Google Chrome instellen als uw standaardwebbrowser. Mac met Apple-chip.

Update van oktober U kunt nu pc-problemen voorkomen door deze tool te gebruiken, zoals u beschermen tegen bestandsverlies en malware. Interessante Artikelen. Selecteer 'Afmelden bij alle bioscoop amersfoort pathe adres.

Ook in categorie:
  09.10.2021 01:02 Gustavo:
  Hoe populair een softwareprogramma ook is, er zijn ook technische bijzonderheden.

  09.10.2021 17:35 Hamza:
  Tips om veilig te blijven op openbare Wi-Fi-hotspots. Tik rechtsboven op je profielfoto of naam.

  14.10.2021 03:48 Lidewei:
  Google Chrome is een populaire keuze vanwege de snelheid en eenvoud en als u het bent gaan gebruiken als uw belangrijkste webbrowser, zou u kunnen besluiten dat u het als uw standaard wilt instellen. Dat onbekende programma zou malware kunnen zijn

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sohbetsevdasi.com