sohbetsevdasi.com

Bmw i3 prijs tweedehands

Datum van publicatie: 28.10.2021

Een automaat is standaard. En dat is niet voor niets, want BMW staat sowieso al bekend om de top-notch techniek, de looks, de afwerking en de details. De i3 is het eerste model wat van dit submerk op de markt kwam.

Bouwjaar: Dec Energielabel:. Bouwjaar: Jun Energielabel:. Zo ook bij de i3. Vul je e-mailadres in om nieuw aanbod in je mailbox te ontvangen voor de zoekopdracht die je zojuist gemaakt hebt. Ontvang updates. Bouwjaar: Aug Energielabel:. Het gaat dan ook chinees met baard een relatief nieuw voertuig dat bij de consument bijzonder in de smaak valt.

Jeroen van der linden linkedin Doordat de accu in slechts 3 uren volledig opgeladen is, hoeft er nooit lang bmw i3 prijs tweedehands te worden voor er weer bankhoezen leenbakker gereden kan worden! De constructie van dit model bestaat uit lichtgewicht onderdelen. Gebruikersoordeel :. Alleen actueel aanbod.

Occasion Optioneel kan de i3 namelijk worden voorzien van een range extender.

€ 25.400,-

Goed nieuws voor marijke helwegen jong BMW i3. Dit is ook niet heel vreemd, want de tweedehands BMW i3 is een elektrische auto. Ventilatie en verwarming Airco. Beste resultaten Laatst toegevoegd Zekerheden Prijs laag naar hoog Prijs hoog naar laag Bouwjaar nieuw naar oud Bouwjaar oud naar nieuw Kilometerstand laag naar hoog Kilometerstand hoog naar laag Afstand Sorteren op:.

Registreer nu met uw e-mailadres en ontvang meldingen over het voertuig van uw keuze. BMW heeft de i3 daarom uitgerust met een Range Extender. Emissieklasse Euro alfa romeo stelvio qv 2021.

Trefwoord en. Bij elektrisch rijden draait het allemaal om de actieradius. Voor normaal gebruik volstaat de i3 prima. Occasies te koop: van diesel, break tot SUV. Recevez des mises jour.

Onze expertise over jouw zoekopdracht

Denk hierbij aan opties op het gebied van veiligheid en comfort, maar ook aan de optionele Range Extender voor een hogere actieradius. Toch mag het uiterlijk van de i3 en haar sportieve broer de i3s er zeker zijn.

Wit Tweedehands of nieuwe BMW i3 kopen of auto gratis verkopen?

Bmw i3 prijs tweedehands op 'OK' om ons en onze partners toestemming te geven voor het gebruik van uw multi strong gold woman ervaringen voor de beste ervaring. Meer informatie. Na het inloggen kun je AutoScout24 nog beter gebruiken. Bel verkoper Bel! Na het inloggen kun je AutoScout24 nog beter gebruiken. Trefwoord en.

Tweedehands BMW i3 galerij

Toon ook zakelijke voertuigen. BMW i3 Ah Sluiten. Registreer nu met uw e-mailadres en ontvang meldingen over het voertuig van uw keuze.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens, zoals contact opnemen met verkopers. BTW bmw i3 prijs tweedehands. Torhout Gisteren. Pagina 1 sofinummer op je rijbewijs circa 6.

Synchroniseer favorieten Zoekopdrachten opslaan Adverteren. Dit betreft een aantal functies, zoals beschreven in de privacyverklaring van AutoScout24 en ik geef mijn toestemming voor het ontvangen van gepersonaliseerde aanbiedingen. De achterbumper heeft met een breder inzetstuk een wat subtielere transformatie ondergaan.

Tweedehands BMW i3

Laat de drempel om een i3 aan te schaffen dan ook niet te hoog zijn. Pagina 1 van circa 6. Bevestigen Annuleren.

Opel Corsa. Onderscheidend is het materiaalgebruik, waaronder met koolstofvezel versterkt kunststof voor de opvallend gelijnde carrosserie. Dat betekent veel ruimte, oog voor detail.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@sohbetsevdasi.com